پروژه کفسازی پارکینگ دانشگاه صنعتی قم
مشخصات پروژه کفسازی پارکینگ دانشگاه صنعتی قم
استارت پروژه کفسازی پارکینگ دانشگاه صنعتی قم در تابستان ۱۳۹۹ زده شد. مساحت کفسازی انجام شده در این پروژه، حدود ۲۰۰۰ متر مربع بود که طی دو روز کاری پایان یافت و هماکنون هم به مرحله بهرهبرداری رسیده است.
بررسی محصولات کاربردی پروژه کفسازی پارکینگ دانشگاه صنعتی قم
جهت انجام این پروژه از بتن با رده مقاومتی ۳۰ مگا پاسکال استفاده شد و دو محصول از سری محصولات رامکا مورد استفاده قرار گرفت. از جمله محصولات استفاده شده در این پروژه، ابر روان کننده بتن پالادیوم و الیاف بتن پلی پروپیلن بود.

در این پروژه، میزان مصرف ابر روان کننده پالادیوم به ازای هر متر مکعب بتن، یک کیلوگرم بود و از الیاف پلی پروپیلن نیز به ازای هر متر مکعب بتن یک کیلوگرم استفاده شد. نکته قابل اهمیت در باب شیوه استفاده از این محصولات این است که هر دو محصول، یعنی ابر روان کنندهی پالادیوم و الیاف پلی پروپیلن در محل پروژه به تراک میکسر (کامیون حمل بتن) اضافه شدند.
علت اضافه شدن ابر روان کننده پالادیوم در محل پروژه این بود که محصول مزبور بتواند مقدار روانی بتن را کنترل کند و به بیان دیگر، دز مصرفی آن متناسب با روانی یا سفتی بتن متغیر باشد. اما دلیل دیگر استفاده از ابر روان کننده پالادیوم این بود که الیاف پلی پروپیلن به صورت یکدستتر در سطح بتن پخش شوند و میکس یکدستتری از ترکیب این دو محصول با بتن حاصل شود.
بررسی دلایل استفاده از محصولات در پروژه کفسازی پارکینگ دانشگاه صنعتی قم
استفاده از این دو محصول شرکت رامکا در عملیات کفسازی اهمیت ویژهای دارد و باعث دوام بیشتر بتن، بخصوص در شرایط محیطی باز میشود. الیاف پلی پروپیلن، مقاومت بتن را در برابر ضربه افزایش میدهد و باعث میشود بتن از نقاط مختلف قلوهکن نشود.

استفاده از ابر روانکننده پالادیوم نیز همانند الیاف پلی پروپیلن در عملیات کفسازی حائز اهمیت است. به کارگیری این محصول، نه تنها باعث میشود الیاف به صورت یکدستتر در بتن پخش شوند، بلکه مانع افزوده شدن آب اضافی به بتن میشود و در نهایت، مقاومت بتن را بالا برده و در نتیجه دوام آن را افزایش میدهد.
چنان که پیش از این گفته شد، دوام بالای بتن در کفسازیهایی که در شرایط محیطی باز و تحت تابش آفتاب یا بارش برف و باران قرار میگیرد، اهمیت زیادی دارد.
بررسی ابزارهای مورد استفاده در پروژه کفسازی پارکینگ دانشگاه صنعتی قم
کفسازی این پروژه با ماله پروانهای (Power Trowel) انجام شده است. این دستگاه که یکی از پرکاربردترین ماشینآلات ساختمانی است، جهت پرداخت، صاف نمودن و صیقلی کردن سطح بتن مورد استفاده قرار گرفته و در نهایت سطح بسیار خوبی را ایجاد کرده است.