پروژه کفسازی زمین تنیس دانشگاه قم
مشخصات پروژه کفسازی زمین تنیس دانشگاه قم
پروژه کفسازی زمین تنیس دانشگاه قم، از جمله پروژههای حساسی بود که عملیات اجرای آن را شرکت آرکاشید سازه بر عهده گرفت. در واقع شرکت آرکاشید سازه به عنوان پیمانکار و دانشگاه قم به عنوان کارفرما در عملیاتی کردن این پروژه حضور داشتند.
این پروژه که در تابستان ۱۳۹۹ استارت خورد، در ۴ الی ۵ روز کاری به مرحله بهرهبرداری رسید. مساحت کفسازی انجام شده در این پروژه، حدود ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ متر مربع بود که با کیفیت، دقت و ظرافت خاصی اجرا شد.

بررسی محصولات کاربردی پروژه کفسازی زمینهای تنیس دانشگاه قم
جهت انجام این پروژه از بتن با رده مقاومتی ۳۰ مگا پاسکال و عیار سیمان ۴۰۰ با دانهبندی نسبتاً ریز استفاده شد و دو محصول از سری محصولات رامکا مورد استفاده قرار گرفت. از جمله محصولات استفاده شده در این پروژه، الیاف پلی پروپیلن POLYPROPYLENE و روان کننده بتن رلیکس RELIX بود که هر دو در محل پروژه به تراک میکسر (کامیون حمل بتن) اضافه شدند.

بررسی دلایل استفاده از محصولات در پروژه کفسازی زمینهای تنیس دانشگاه قم
استفاده از این محصولات در کفسازی زمینهای ورزشی اهمیت زیادی دارد. از آنجا که کفسازی این زمینها بسیار حائز اهمیت است و باید بتنریزی انجام شده در تمام سطح، از نظر ابعاد، ضخامت و تراز بودن یکسان باشد و از طرفی بتن زمین نشست نکند، مجریان طرح از دو محصول روان کننده بتن رلیکس و الیاف پلی پروپیلن استفاده کردند.
در واقع مجریان طرح برای جلوگیری از ایجاد ریز ترکها در بتن، بهبود مقاومت بتن در برابر ضربه و سایش و شکلپذیر بودن بتن از الیاف پلی پروپیلن استفاده نمودند و در نهایت، برای افزایش کارایی و سهولت اجرای بتن، تسهیل پمپاژ بتن و افزایش اسلامپ بتن در محل بتنریزی، روان کننده بتن رلیکس RELIX را به مخلوط بتن اضافه کردند.
با اضافه شدن ۸ الی ۱۰ کیلوگرم از این روانکننده بتن به تراکهای ۶ متری که اسلامپ بتن آنها ۸ الی ۹ سانتیمتر بود، اسلامپ بتن حدود ۱۰ واحد افزایش یافت و در نتیجه، اجرای کار به آسانی انجام گرفت و سطح صاف و همواری ایجاد شد.

بررسی ابزارهای مورد استفاده در پروژه کفسازی زمینهای تنیس دانشگاه قم
کفسازی این پروژه با ماله پروانهای (Power Trowel) انجام شد. در کنار این ابزار، تراز لیزری نیز جهت دقت کار در محل پروژه مورد استفاده قرار گرفت و در نهایت سطح بسیار خوبی ایجاد شد.